Proizvodi
♦ Viršla
♦ Viršla sa sirom
♦ Safalada
♦ Debreciner
♦ Posebna kobasica
♦ Pariska kobasica sa povrćem
♦ Pariska kobasica sa povrćem – mini
♦ Pariska kobasica sa šampinjonima
♦ Pariska kobasica sa šampinjonima – mini
♦ Pariska kobasica sa sirom
♦ Pariska kobasica sa sirom – mini
♦ Zanatski parizer
♦ Pileća koktel viršla
♦ Pileći parizer
♦ Pileći parizer – mini
♦ Srpska kobasica
♦ Narodna kobasica
♦ Vojvođanska kobasica
♦ Mađarska ljuta kobasica
♦ Grill kobasica
♦ Goveđa kobasica
♦ Jeger kobasica
♦ Slovenačka kobasica
♦ Pikant grill kobasica
♦ Alpska kobasica
♦ Alpska kobasica – mini
♦ Novosadska kobasica
♦ Francuska kobasica
♦ Praška šunka
♦ Šunka u crevu
♦ Mini šunka u crevu
♦ Pileća prsa u crevu
♦ Pileća prsa u crevu – mini
♦ Ćureći batak u crevu
♦ Ćureći batak u crevu – mini
♦ Pizza šunka
♦ Ćureće belo meso u crevu
♦ Ćureće belo meso u crevu – mini
♦ Tost narezak
♦ Pariska kobasica sa komadima mesa
♦ Zanatska šunkarica
♦ Mesni hleb
Kuvane kobasice pripremaju se na tradicionalan način, a naročito se ističe švargla koja se puni u prirodne omotače (svinjske želudce) i nakon toga tretira dimom.
♦ Jezici u aspiku sa šampinjonima
♦ Svinjske glave u aspiku
♦ Posebna u aspiku
♦ Šunka sa kukuruzom šećercem u aspiku
♦ Butkice u aspiku
♦ Švargla
♦ Krvavica
♦ Džigernjača
♦ Jetrena pašteta u crevu
♦ Pašteta sa povrćem
♦ Pileća pašteta
Dimljene proizvode pripremamo po starinskim receptima u pušnicama gde se sam proces dimljenja obavlja sagorevanjem bukovog drveta.
♦ Dimljena pečenica
♦ Dimljeni vrat
♦ Dimljeno svinjsko meso u komadu
♦ Dimljeno goveđe meso
♦ Dimljeni juneći biftek
♦ Dimljeni svinjski file
♦ Dimljene svinjske glave
♦ Dimljena creva
♦ Dimljena butkica
♦ Dimljena podlaktica
♦ Dimljena špic-rebra
♦ Dimljene kosti
♦ Dimljene nogice
♦ Dimljene uši
♦ Dimljeni repovi
♦ Dimljeni ćureći karabatak u mrežici
♦ Dimljeni ćureći batak
♦ Dimljena ćureća krila
♦ Dimljeni ćureći file
Pažljivim odabirom i obradom sirovog mesa počinje priprema delikatesnih suvomesnatih proizvoda. Dodavanjem smeša začina proizvodnja se nastavlja u klimatizovanim komorama gde se vrši dimljenje i zarenje.
♦ Suva svinjska pršuta
♦ Suva goveđa pršuta
♦ Suvi vrat
♦ Kraški vrat
♦ Buđola
♦ Suva šunka
♦ Suva plećka
Sušenu mesnatu slaninu, posebnog ukusa sa prirodnom aromom dima, pripremamo u našem pogonu po tradicionalnom postupku koji se primenjuje u pušnicama Banata.
DIMLJENE SLANINE
♦ Mesnata slanina
♦ Hamburška slanina
♦ Gronik slanina
♦ Plećna slanina
♦ Carsko meso
SUVE SLANINE
♦ Suvo soljena slanina
♦ Pančeta
Suve fermentisane kobasice prave se po originalnim domaćim i stranim receptima, začinjene smešama začina specifičnim za Banatsku regiju. Izdvajamo Pančevačku kobasicu i Kulen, koji su omiljeni proizvod naših kupaca i Čajnu kobasicu koja je dobitnik mnogobrojnih medalja Novosadskog sajma.
♦ Čajna kobasica
♦ Kulen
♦ Kulen u slepom crevu
♦ Pančevačka kobasica
♦ Vojlovačka kobasica
♦ Sudžuk
♦ Kant kobasica
♦ Budimska kobasica
♦ Burjan salama
♦ Sremska kobasica
♦ Prava domaća kobasica
♦ Mlada sremska
♦ Prodimnjena sveža kobasica
♦ Domaća kobasica
♦ Domaća svinjska mast
♦ Upržena mast
♦ Domaći čvarci
♦ Zaseka
U našim mesarama možete naći kvalitetno sveže meso posebno biranog porekla.
♦ Svinjsko meso
♦ Praseće meso
♦ Juneće meso
♦ Teleće meso
♦ Pileće meso
♦ Ćureće meso
♦ Jagnjeće meso
♦ Ovčije meso
♦ Pačije meso
♦ Mlevena i oblikovana mesa
♦ Iznutrice
♦ Sveže kobasice